Landelijk Netwerk Reconnective Healing Foundational Practitioners & Reconnection-Certified Practitioners

Utrecht | IJsselstein | Clarie van de Langenberg

Clarie van de Langenberg

Praktijk Reconnect Yourself

T: 06 – 21 976 882

E: c.vandelangenberg@xs4all.nl

W: www.loopbaan-energie.nl

Facebook LoopbaanEnergie

Twitter @Clarievdl

Biedt aan: 

  • Reconnective Healing® (2011) | (Foundational Practitioner 3/2015)
  • The Reconnection® (Certified Practitioner 3/2012)

Clarie zegt:

Toen ik in 2011 in Amsterdam het seminar van Reconnective Healing® bij Eric Pearl gevolgd had, wist ik:  dit is het werk dat ik wil doen.

Tot dan toe had ik als Loopbaancoach onder andere gewerkt met creatieve methodieken, waar ik ook veel plezier in heb, maar dit wonderlijke werk raakte me nog veel dieper. Zonder dat er woorden nodig zijn gebeurt er veel in de energie, waardoor iemand weer de ruimte krijgt om zichzelf te zijn.

The Reconnection® versterkt dit nog, door iemand te her-verbinden met haar of zijn oorspronkelijke, natuurlijke staat van zijn. De Reconnection (Herverbinding) hoeft maar eenmaal in je leven plaats te vinden en is aan te bevelen als het om het grote thema van jezelf vinden en je levensdoel vinden gaat. Het activeert je vermogen om de universele helende intelligentie te herkennen en op te nemen. Het past daarmee in de huidige transformatie in bewustzijn die velen opmerken. Zelf heb ik bijvoorbeeld gemerkt dat mijn binding met de natuur weer terug kwam. Ik geniet nu van alle groene projecten waar ik mee bezig ben en vind het geweldig de enorme kleurrijkheid en levenskracht van de natuur te zien in moes- en kruidentuin.

Wat meer dan ooit nodig is, is dat we ons herverbinden met het oorspronkelijke gevoel van verbondenheid met onszelf, het universum, de natuur, met alle leven.   ~ Eric Pearl

Reconnective Healing kan in allerlei situaties verlichting en ruimte geven: in werk, bij stress of last van werkdruk, als je niet goed weet wat je wilt, je niet in balans voelt enzovoorts, ook al kun je van tevoren bij dit werk niet aangeven wat voor effect een sessie heeft. Als Practitioner stel je geen diagnose en kun je niet sturen wat er plaats vindt, je bent alleen katalysator voor deze frequenties. Veel mensen die een sessie ondergaan merken een toegenomen innerlijke rust op, een lichter nemen van situaties, zich meer thuis voelen in hun lichaam en in hun omgeving. Ook voor mezelf heb ik dit ervaren. Verder zijn de veranderingen die mensen opmerken ook heel uiteenlopend en vaak verrassend. Dit kan op lichamelijk, emotioneel, psychisch of spiritueel gebied zijn.

Advertenties

Reacties zijn gesloten.