Landelijk Netwerk Reconnective Healing Foundational Practitioners & Reconnection-Certified Practitioners

Noord-Brabant | Sprang-Capelle (Waalwijk) | Chav Houkes

chav-18nov14Chav Houkes

ConnectingWorks

T: 06-21333021

E: info@connectingworks.nl

.

.

.

.

.

Praktijk sinds 2010

RHFP – Foundational Practitioner of Reconnective Healing™

RCP – The Reconnection-Certified Practitioner™

.

Chav Houkes is psycholoog en heeft meerdere jaren als wetenschappelijk docent Psychologie gewerkt bij een Nederlandse universiteit. In 2011 begon ze als freelance seminarcoördinator voor The Reconnection. Dat was zo’n voltreffer dat ze in 2012 de universiteit heeft verlaten en nu werkzaam is als één van de hoofd-seminarcoördinatoren. Ze reist met het team naar het merendeel van de Europese seminars en wordt soms ook gevraagd voor intercontinentale seminars. “Ik vind het werken als coördinator helemaal geweldig”, zegt Chav. “Het zit ‘als een maatpak’, want ik ben een geboren organisator. Het is een eer voor me om voor de organisatie te werken en zo bij te dragen aan het verspreiden van deze belangrijke kennis. Bovendien ben ik nu één van die geluksvogels die continu in de frequenties ‘gedrenkt’ wordt… gratis en voor niks!”, grinnikt ze.

In het verleden vond Chav het lastig om spiritualiteit te verenigen met haar wetenschappelijke denkwijze. Vanaf het moment dat ze kennis maakte met quantumfysica (o.a. ‘Het Veld’ van Lynne McTaggart en de film ‘What the bleep do we know!?’) werd haar steeds duidelijker dat spiritualiteit en wetenschap toch door één deur zouden kunnen. Nieuwsgierig naar meer vond ze Dr.Eric Pearls boek en besloot direct zijn Level I/II en III seminars te volgen.

Naast haar functie als seminarcoördinator heeft Chav een eigen praktijk. Ze biedt Reconnective Healing® en The Reconnection®. Reconnective Healing® voor dieren is ook mogelijk. “Ik voel me gelukkig, verwonderd en verrijkt als ik met de frequenties werk. Het is heel vernieuwend voor zowel mijn persoonlijke als mijn professionele leven en ik ben heel enthousiast dat hetzelfde ook voor mijn cliënten opgaat”.

Advertenties

Reacties zijn gesloten.