Landelijk Netwerk Reconnective Healing Foundational Practitioners & Reconnection-Certified Practitioners

Zuid-Holland | Leidschendam-Voorburg | Maneesha de Gier

Maneesha de Gier

Praktijk Taralotus

T: 06 – 40482773 / 070 – 3854313

E: info@taralotus.nl

W: www.taralotus.nl

Facebook Taralotus  –  Facebook Maneesha de Gier

.

.

 

Biedt aan:

  • Reconnective Healing® (2010)|(Foundational Practitioner 3/2015)
  • The Reconnection® (Certified Practitioner 11/2010)

.

Ik heb altijd geweten dat heling plaatsvindt door ontspanning, overgave, toelaten en ontvangen (en dus niet door van alles te doen!).

Vanuit eigen ervaring en het werken met cliënten in mijn Praktijk kende ik al goede (en soms wonderbaarlijke) resultaten via aura-soma, cranio-sacraal en (yin) yoga. Vooral wanneer er een diepe meditatieve stilte in de sessies ontstond. En toch had ik, in toenemende mate, het gevoel dat er nog meer mogelijk was. Ergens moest er een “essentie van heling” zijn die verder ging.

En zoals dat gaat met verlangens van de ziel ……. in 2010 hoorde ik “toevallig” een interview met Eric Pearl en wist meteen dat dit de volgende stap was. Vlak daarna heb ik de seminars gevolgd en mijn Reconnection ontvangen. Wat me naar een nieuw niveau heeft gebracht. In een nog diepgaander en krachtiger co-creatie met de Universele intelligentie (of hoe je dat maar noemen wil). En …. dit blijft doorgaan.

Ditzelfde zie ik gebeuren bij alle cliënten die sindsdien met deze frequenties in aanraking zijn gekomen. Het brengt eenieder op zijn/haar eigen manier “thuis”. En faciliteert precies datgene wat er in jou en jouw leven de bedoeling is. Op welk niveau of welk gebied dan ook.

En echt, 1 tot 3 sessies, eventueel gevolgd door een persoonlijke Reconnection, is genoeg.

Wil je weten wat deze frequenties voor jou kunnen betekenen? Kom het dan zelf ervaren.

Je bent van harte welkom.

Namasté

Lees artikel met Maneesha

Advertenties

Reacties zijn gesloten.