Landelijk Netwerk Reconnective Healing Foundational Practitioners & Reconnection-Certified Practitioners

Zuid-Holland | Den Haag | Susan Vierhout

Susan-vierhoutSusan Vierhout

SUSAN VIERHOUT – Body, Mind & Soul Therapy

T: 06-55788546

E: info@susanvierhout.nl

W: www.susanvierhout.nl

.

.

.

.

Biedt aan:

  • Reconnective Healing® (2009) | (Foundational Practitioner 3/2015)
  • The Reconnection® (Certified Practitioner 11/2009)

Susan zegt: 

Susan Vierhout hield zich al van jongs af aan bezig met ‘de zin van het leven’. En zij begreep maar weinig van het (verbale) geweld dat mensen elkaar konden aandoen en het ‘gif’ dat mensen konden verspreiden, alleen al door stress.

Na een lange zoektocht (onder andere via de studie psychologie, diverse zelfhulpboeken, cursussen en aanverwante opleidingen, zoals massagetherapie en E.I.K.-coaching) vond Susan haar missie: ‘Mensen begeleiden bij bewustwordingsprocessen’ en haar motto: Leven vanuit de kracht van liefde’. Dit resulteerde in 2007 in een eigen praktijk (Susan’s Healing Art).

Niet lang daarna kreeg zij (tot twee maal toe) de tip om de bestseller van Dr. Eric Pearl te lezen (‘De Reconnectie’: Heel anderen, Heel jezelf). Susan was direct zodanig geboeid, dat zij zich spoedig liet healen en reconnecten.

Naar aanleiding van haar bijzondere ervaringen woonde zij vervolgens het Reconnection-seminar (level I, II en III) bij, zodat zij deze unieke frequenties (van energie, licht en informatie) op haar beurt weer kon doorgeven aan vele andere mensen en zo haar positieve bijdrage kon leveren aan onze evolutie.

Advertenties

Reacties zijn gesloten.