Landelijk Netwerk Reconnective Healing Foundational Practitioners & Reconnection-Certified Practitioners

Praktijk Best Healing, Bep Koornstra nu Reconnection Certified Practitioner

Praktijk Best Healing, Bep Koornstra heeft , na haar training voor “Foundational Practitioner of Reconnective Healing” in maart 2015, in december 2015 haar certificering van de Reconnection vernieuwd. Zij kan nu de aanduiding “Reconnection-Certified Practitioner” gebruiken. Praktijk Best Healing is gevestigd in Best, Noord-Brabant. Lees meer over Bep Koornstra

 

Sinds mei 2014 heeft The Reconnection, LLC USA een nieuwe seminarstructuur ingevoerd. Hieruit volgt dat:

alle Practitioners die Reconnective Healing volgens de nieuwe structuur aanbieden, sinds die tijd, de aanduiding “Foundational Practitioner of Reconnective Healing” voeren.

bij de Reconnection de nieuwe aanduiding “Reconnection-Certified Practitioner” wordt gebruikt. Deze certificering wordt elke 2 jaar vernieuwd.

Foundational Practitioners (voormalig level II) bieden healing door herverbinding (Reconnective Healing®) op geestelijk, lichamelijk en/of spiritueel vlak aan. Eric Pearl beveelt in de regel maximaal 3 sessies aan. Om met de frequenties vertrouwd te raken, wordt aanbevolen om voor de Reconnection sessies eerst een Reconnective Healing sessie te ervaren.

Reconnection-Certified Practitioners (voormalig level III) bieden de Reconnection®(Herverbinding) aan. Deze hoeft maar eenmaal in je leven plaats te vinden en is aan te bevelen als het om het grote thema van jezelf en je levensdoel vinden gaat. Daar het hierbij om meer dan 100 lijnen en punten gaat, is het de wens van Eric Pearl dat alle Practitioners van Level III deelnemen aan deze training over de verfijning van de Reconnection en een heldere overbrenging van de frequenties. 

Advertenties

Reacties zijn gesloten.