Landelijk Netwerk Reconnective Healing Foundational Practitioners & Reconnection-Certified Practitioners

Reconnective Healing is een vorm van complementaire gezondheidszorg

Dianne De Groote Brandsma, Reconnective Healing Foundational Practitioner, vertelt:

Dianne-reconnectiveIn 1997 behaalde ik Reiki 1 en in 1999 Reiki 2. In die tijd keken mensen je wazig aan als je dit vertelde en vonden velen het maar ‘zweverig’. Anno nu weten de meesten wat Reiki is en hebben het gebruikt of ondervonden.

Sinds 2011 beoefen ik Reconnective Healing en daar hebben veel mensen (nog) dezelfde reactie op als eind jaren 90 op Reiki.

En dat is jammer, want Reconnective Healing is een vorm van complementaire gezondheidszorg die door internationale wetenschappelijke studies ondersteund wordt en nog steeds onderzocht wordt. Ik hoop dan ook dat steeds meer mensen hier van horen en kijken of het iets in hun leven kan betekenen. Ik ben blij dat ik dit werk mag doen en nodig jullie uit eens op mijn website te kijken om meer te lezen over Reconnective Healing

Heb jij al eens iets gehoord of gelezen over ‪#‎ReconnectiveHealing‬?

Lees meer over Dianne

Advertenties

Reacties zijn gesloten.