Landelijk Netwerk Reconnective Healing Foundational Practitioners & Reconnection-Certified Practitioners

Noord-Holland | Heiloo | Fernanda Martino

fernanda-rhFernanda Martino

Praktijk Living with inspiration

T: 06 – 440 76 355

E: fernandamartinoavila@gmail.com

W: www.livingwithinspiration.nl

Facebook: Livingwithinspiration

.

.

.

Biedt aan:

  • Reconnective Healing® (2011) | (Foundational Practitioner 3/2015)
  • The Reconnection® (Certified Practitioner 12/2011)

Fernanda zegt:

Ik ben Fernanda Martino. In 2010 kwam ik in contact kwam met het werk van Dr. Eric Pearl en toen ging een nieuwe wereld voor mij open. Sinds toen ben ik een nieuw pad ingeslagen. Ik voelde vanaf het begin heel duidelijk dat ik hier andere mensen mee wilde helpen. Daarom heb ik de seminars van Dr. Eric Pearl gevolgd en de opleiding tot Reconnective Healing Practioner voltooid. Sinds 2015 ben ik mijn eigen praktijk begonnen. Deze ervaring heeft mijn leven absoluut verrijkt.
.
Het is zo mooi om te zien wat mensen ervaren tijdens en na de sessie en hoe ze er van groeien. Iedereen op zijn eigen tempo en manier want ‘als je geluk hebt, krijg je wat je wilt op de manier dat je had verwacht. Maar ‘als je heel veel geluk hebt, dan krijg je het op een manier dat je niet had kunnen dromen’, zei Dr. Eric Pearl. En het klopt helemaal.
‘Er is nooit een perfect moment om iets nieuws te ervaren, die tijd maak je er zelf voor.’

Mijn praktijk bevindt zich op : Op de Wieken 24 in Heiloo.

Advertenties

Reacties zijn gesloten.