Landelijk Netwerk Reconnective Healing Foundational Practitioners & Reconnection-Certified Practitioners

The Reconnection®

De Herverbinding

De Reconnection® is aan te bevelen als het gaat om het grote thema van jezelf en je levensdoel vinden.

De Reconnection is een versnelde uitwisseling van de energie, licht en informatie die gevonden worden in de Reconnective Healing frequenties™. Het is een precieze structuur die een herverbinding maakt met drie systemen: de leylijnen van onze planeet, de meridianen (acupunctuurlijnen) van het menselijk lichaam en het universele energie netwerk. De Reconnection is een eens-in-je-leven ervaring die je her-verbindt met een tijdloos systeem van intelligentie.

Oorspronkelijk waren de meridianen in ons lichaam verbonden met het raster (netwerk) lijnen die de planeet omvatten en kruisen op bekende krachtplaatsen zoals Machu Picchu en Sedona. Deze raster lijnen waren bedoeld om verder door te lopen en ons te verbinden met een reusachtig geometrisch raster, dat ons verbindt met het hele universum.

Ieders lichaam heeft een eigen set van ruim 100 energie lijnen en punten, en hoewel ze alleen nog een herinnering zijn van hoe ze ooit waren, blijven deze lijnen en punten als onze interface met het universum functioneren. Deze interface is een kanaal dat onze communicatie met energie, licht en informatie faciliteert tussen groot en klein, macrokosmos en microkosmos, het universum en de mensheid. De theorie is dat we op een bepaald punt in de tijd losgekomen zijn van deze lijnen en de toegang tot de volledige verbinding met het universum verloren zijn, waardoor onze voorheen snelle en uitgebreide evolutie vertraagd is. De Reconnection brengt ‘nieuwe’ axiatonale lijnen aan die ons verbinden met een krachtiger en meer ontwikkeld niveau dan ooit tevoren.

Deze lijnen zijn een deel van het tijdloze netwerk van intelligentie, een parallel-dimensionaal systeem dat de basis energie levert voor de hernieuwing van het menselijk lichaam. Deze nieuwe lijnen maken het voor ons mogelijk om de unieke trillingsniveaus van de frequenties te gebruiken voor onze heling en uiteindelijk voor onze evolutie.

Een persoonlijke Reconnection vindt plaats in twee sessies. Bij voorkeur op twee opeenvolgende dagen, in ieder geval binnen 72 uur (maximaal 3 nachten ertussen). De sessies duren ongeveer een uur tot anderhalf uur. Een Reconnection kost € 333,- en is bij alle Reconnective Healing practitioners hetzelfde. Tijdens de Reconnection ligt je in een ontspannen houding, met kleding aan, op een massagetafel.

Het is aanbevolen (maar niet verplicht) om, voordat je de persoonlijke Reconnection ontvangt, één tot drie Reconnective Healing sessies te ondergaan.

Maak vandaag nog een afspraak:

Overzicht practitioners

Advertenties