Landelijk Netwerk Reconnective Healing Foundational Practitioners & Reconnection-Certified Practitioners

* Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over Reconnective

Healing & The Reconnection

Meer over Reconnective Healing & The Reconnection

Vertaling van FAQ van de officiele website van Eric Pearl www.thereconnection.com:

Wat is Reconnective Healing? 

Reconnective Healing is een vorm van healing die voor de eerste keer op deze planeet aanwezig is. Het verbindt ons met de heelheid van het universum en de heelheid van ons wezen en wie we zijn. Het is in staat om ons te verbinden met het universum en met onze essentie, niet alleen met door middel van een nieuwe set van healing frequenties, maar door de mogelijk een geheel nieuwe bandbreedte van frequenties. De realiteit van het bestaan ervan is zowel in de praktijk als in wetenschappelijke laboratoria aangetoond.

The Reconnection is een paraplu process van verbinden met het universum, waardoor Reconnective Healing plaats kan vinden. Deze healings en evolutionaire frequenties hebben een nieuwe bandbreedte via een spectrum van licht & informatie. Het is door de Reconnection dat we in staat zijn om interactie te hebben met deze nieuwe niveau’s van licht en informatie, en het is te danken aan deze nieuwe niveau’s van licht en informatie dat we in staat zijn om te herverbinden. Dit is iets nieuws. Dit is anders. Dit is echt – en iedereen kan zich ermee verbinden.

In andere woorden:
Reconnective Healing is een krachtige, nieuwe vorm van healing, die ons in staat stelt om in balans te komen op fysiek, mentaal/emotioneel en spiritueel niveau. Reconnective Healing brengt ons in contact met een breed spectrum frequenties van licht, informatie en energie. Het is nieuw en het is tastbaar. Hoewel de ervaring voor eenieder uniek is, zijn veelgehoorde reacties: meer energie, plezier, creativiteit, zelfvertrouwen en innerlijke vrede, evenals makkelijker kunnen omgaan met de uitdagingen van het leven.

De Reconnectie verbindt ons opnieuw met de krachtlijnen van het universum en de aarde, op een krachtiger niveau dan tevoren. De herverbinding ondersteunt een versnelling van onze persoonlijke evolutie en helpt mensen hun levensdoelen gemakkelijker te ontdekken en te bereiken. De Reconnectie is een eenmalige gebeurtenis van twee sessies.

Hoe heeft Eric Pearl Reconnective Healing ontdekt? 

Als een arts, had Eric 12 jaar lang een hoogst succesvolle chiropractor praktijk tot op een dag patienten begonnen te melden dat ze zijn handen op hen voelden – ook al raakte hij hen fysiek niet aan. Patienten begonnen al snel te melden dat ze engelen zagen en wonderbaarlijke healings ontvangen van kanker, AIDS-gerelateerde ziekten, chronisch vermoeidheidssyndroom, vervormingen bij de geboorte en andere ernstige aandoeningen. Dit gebeurde allemaal terwijl Eric eenvoudigweg zijn handen bij hen in de buurt hield. En tot op de dag van vandaag duurt dit voort.

In zijn boek De Reconnectie – heel anderen, heel jezelf  vertelt Eric Pearl hier uitgebreid over.

Hoe verschilt het van de andere vormen van energie werk die we nu kennen? 

Er is iets dat we momenteel ervaren en waar de meeste van jullie zich in ieder geval enigzins van bewust zijn. Dat is dat de tijd sneller lijkt te gaan en tegelijkertijd uitzet. Naar deze transitie wordt met vele namen gerefereerd. “De Shift” en “De Shift of the Ages” zijn twee termen die Gregg Braden gebruikt. De transitie was voorspeld door de Maya’s, de Inca’s, de Hopi, Nostradamus, Edgar Cayce, en de Kabbalah (zowel de Joodse als de Christelijke). In Walking Between the Worldsdefinieert Braden de shift als “both a time in Earth history as well as an experience of human consciousness. Defined by the convergence of decreasing planetary magnetics and increasing planetary frequency upon a point in time, the Shift of the Ages, or simply, The Shift, represents a rare opportunity of collectively repatterning the expression of human consciousness. The Shift is the term applied to the process of Earth accelerating through a course of evolutionary change, with the human species linked, by choice, to the electromagnetic fields of Earth, following suit through a process of cellular change.”

In het rijk van de heling, functioneren veel van de technieken die de test van de tijden doorstaan hebben nog steeds zo goed als ze altijd gedaan hebben – het is alleen zo dat we nu meer hebben en we meer zijn, waardoor de oude technieken niet langer voldoen. Zo goed als ze altijd waren, binnen onze nieuwe, uitgebreidere parameters, zijn ze niet langer afdoende – net als dat lantaarns niet zouden voldoen als de koplampen van een auto, hoewel ze voor een paard en wagen prima voldeden. De zwakke kanten waar deze technieken aan onderhevig zijn – juwelen en leer moeten verwijderd worden, er is vertrouwen van de deelnemer nodig, er zijn beschermingsrituelen nodig voor beide partijen – zijn niet aanwezig in de nieuwe frequenties.

Denk ook aan waarom veel van ons betrokken raakten in deze heling technieken. Het was niet om een fanatieke volgeling van de techniek zelf te worden – het was om een healer te worden. De techniek was simpelweg een van onze vroege stappen in dit proces.

Beeld jezelf voor een moment in dat je aan de voet van een grootse trap staat. Een van je doelen – een healer worden – wacht je aan de top. Je eerste stap is om een techniek te leren. Je gooit jezelf in de techniek, beheerst het, misschien word je zelfs een leraar. Je hebt je nu de eerste stap toegeeigend. Het is okay om daar van te houden, maar pas op dat je er niet verliefd op wordt. Want als je dat doet, ga je zitten, pak je een deken en kussen, en maak je deze traptrede het centrum van de rest van je leven. Maar wat betekent dat voor je rest van je reis de trap op? Die stopt. Nu is de tijd om blij te zijn met je eerste stappen… en de reis naar boven voort te zetten.

Wil je zeggen dat dit beter is dan andere technieken? 

Natuurlijk niet. Het is niet de vraag wat beter of slechter is, het is de vraag wat van toepassing is. Net als dat je je realiseert dat als je een Masserati op de snelweg rijdt op weg naar een romantisch diner, kaarsen geen toepasselijke koplampen zouden zijn, net als dat je je waarschijnlijk realiseert als je aan je diner zit, dat koplampen niet de meest toepasselijke tafelverlichting zou zijn. Reconnective Healing is hier nu om ons iets te geven dat meer veelomvattend en uitgebreid is omdat nu de tijd is dat we iets dat meer veelomvattend en uitgebreid is kunnen ontvangen.

Ik heb gehoord, dat als ik deze techniek leer, ik mijn andere techniek kwijt kan raken

Op de eerste plaats is Reconnective Healing geen ‘techniek.’ Dat is het eerste dat het onderscheidt van andere vormen van healing waar je van gehoord hebt. Ten tweede raak je geen technieken die je bestudeerd hebt. Het kan zijn dat je ze minder goed terug kunt vinden en het kan zijn dat dat je niet uitmaakt. Een reden hiervoor is is dat de healing technieken die we op deze planeet hadden tot nu toe subsets geweest zijn van Reconnective Healing. Ze zijn glimpen geweest van sommige van de aspecten ervan. Als je al deze technieken bij elkaar stopt, dan heb je een beetje grotere glimp van Reconnective Healing, maar nog steeds niet in de buurt ervan. Hoewel deze analogie het geen recht doet, denk aan de andere healing technieken als de enkele letters van het alfabet en geef ze willekeurig een letter, bijvoorbeeld technieken C, J, P, Q, R. Als je de letter R kent, dan ben je nogal gelimiteerd in wat je kunt spellen. Als je twee technieken kent, ofwel twee letters, dan heb je een beetje meer flexibiliteit. Als je alle vijf de letters kent, ben je nog steeds behoorlijk beperkt in wat je kunt doen. Elk van die letters is een subset van het alfabet. Als je de volledige set hebt, alle 26 letters, dan kun je vollediger communiceren omdat je nu niet alleen woorden kunt spellen, maar hele boeken kunt schrijven.

Werkt Reconnective Healing alleen voor fysieke problemen? Werkt het even goed voor mentale problemen? 

Healing is een terugkeer naar balans. Elke gezondheidsuitdaging is een combinatie van het fysieke, mentale, spirituele, emotionele (en waarschijnlijk een paar andere kwalificaties waar we de woorden niet voor hebben). We klassificeren het simpelweg naar de meest in het oog springende karakteristiek. Reconnective Healing behandelt niet een specifiek iets. Als je jezelf toestaat om in de aanwezigheid ervan in balans te komen, zoals veel mensen doen, dan kom je dat. Dan kom je dat gewoon.

Zodra je werkt met de Reconnective frequenties, werk je niet langer alleen met subsets. Je raakt je R niet kwijt of je Q wanneer je het alfabet gebruikt; je moet alleen wat harder werken om de individuele letter te vinden. En er is niet zoveel waarde in want de beloning is veel groter als je ze inzet als onderdeel van de set dan toen ze ingezet werden alsof ze het hele alfabet waren.

Meer over Reconnective Healing & The Reconnection

Video met oefening Reconnective Healing door Eric Pearl

 

Advertenties