Landelijk Netwerk Reconnective Healing Foundational Practitioners & Reconnection-Certified Practitioners

Over RH Netwerk

RH Netwerk is een samenwerkingsverband van Reconnective Healing® Foundational Practioners, allen opgeleid door Eric Pearl, de grondlegger van The Reconnection®, inclusief de update van het programma in 2014. De practitioners aangesloten bij RH Netwerk zijn getraind op het hoogste niveau van dit werk, en voldoen aan de nodige voorwaarden om de titel van Reconnective Healing® Foundational Practioner te mogen voeren. Reconnection-Certified Practitioners™ hebben de cursussen en het credentialing proces met goed resultaat gevolgd om de eens-in-je-leven ervaring die de persoonlijke Reconnectie is te kunnen geven.

Deelnemers van RH Netwerk onderschrijven de filosofie van The Reconnection die de integriteit ervan waarborgen, zoals:

    • Reconnective Healing is geen vervanging van geneeskundige behandelingen en/of medicijnen.
    • Bij Reconnective Healing worden geen diagnoses gesteld.
    • Bij Reconnective Healing wordt niet gesproken over behandeling. In plaats daarvan wordt ‘sessie’ gebruikt, om aan te geven dat Reconnective Healing geen behandeling is zoals in de traditionele zin bedoeld wordt in de gezondheidssector.
    • Een Reconnective Healing Practitioner biedt geen mengvormen van Reconnective Healing aan met andere vormen van healing.
    • The Reconnection heeft een internationaal vastgestelde prijs van € 333,-.

Een landelijk overzicht van Practioners, waar je Reconnective Healing en/of de Reconnection kunt boeken, vind je hier.

Meer over Reconnective Healing® en over The Reconnectioni®

Hoe werkt Reconnective Healing in de praktijk? 

Ben je zelf Reconnective Healing Foundational Practitioner en/of Reconnection-Certified Practitioner en wil je deelnemen aan RH NETWERK? Lees meer


Video waarin Eric Pearl vertelt over Reconnective Healing & The Reconnection

Eric Pearl, grondlegger:

Wat meer dan ooit nodig is, is dat we ons herverbinden met het oorspronkelijke gevoel van verbondenheid met onszelf, het universum, de natuur, met alle leven.

.

.

Advertenties