Landelijk Netwerk Reconnective Healing Foundational Practitioners & Reconnection-Certified Practitioners

Reconnective Healing®

Healing door herverbinding

op geestelijk, lichamelijk en/of spiritueel vlak.

Er is een ruimte, een plek, waar de hoge trillingen van de nieuwe frequenties werken. Daar zijn lichaam, geest en ziel in balans. Daar trillen liefde, licht en innerlijke vrede.

Als je in contact komt met deze helende frequenties, dan kunnen je zelfhelende krachten voor een herstel zorgen.

Reconnective Healing® is geen techniek, waarbij het om regels of resultaat gaat. Het sluit niet alleen alle bekende vormen van ‘energiehealing’ in, maar gaat er ook ver bovenuit.

Reconnective Healing® betekent in essentie een staat van zijn. De healing door herverbinding wordt een deel van jou en jij wordt deel van de healing door herverbinding, en daamee ben je voor altijd veranderd. Daar we allemaal deel van het geheel zijn, werkt elke verandering van frequenties door in alles waar we mee verbonden zijn. Zo bezien zijn Reconnective Healing en de Reconnection een geschenk voor de evolutie van alles wat leeft.

Tijdens een sessie maakt de Practitioner – als een kathalysator – het mogelijk voor de cliënt om in contact te komen met de hoge trillingen van energie, licht en informatie.

De uitwisseling met deze duidelijk merkbare energie begint tijdens de sessie en houdt nog lang aan. In welke vorm of tijd de healing plaats kan vinden is heel individueel.

Voor een afspraak met een Practitioner in je omgeving vind je hier overzichten.

Eric Pearl beveelt in de regel drie sessies aan om te ervaren wat Reconnective Healing voor je kan doen. Meer sessies zijn in de regel niet nodig. Tijdens de sessie lig je in een ontspannen houding, met kleding aan, op een massagetafel. Een Reconnective Healing sessie duurt ongeveer 60 minuten, inclusief een voor- en nagesprek. Sessies op afstand zijn ook mogelijk en werken net zo effectief.

Zie ook: ervaar de helende kracht van Reconnective Healing


* Bron deel tekst: met instemming ontleend aan website Reconnection Association Germany –www.reconnection-verband.eu

Advertenties